esthajnalka

"A kézirat szereplöi kitalált alakok. Aki bármilyen hasonlóságot vél felfedezni élőkkel, ne olvassa tovább!" Strófák, rímek egy gyönyörű prózából, Mely a földön pirosan csillog. Az életét adta a művéhez, És a vérét tintaként használta...

Utolsó kommentek

  • esthajnalka: We'll go there sometime together ;) ...u r a pixie in that world :) (2008.12.22. 08:08) Budapest
  • najti.thenewshit: my word that "gangcity" >. (2008.12.21. 13:28) Budapest
  • Troll: If you think that you lose me...? Believe something else then rather... Otherwise, your decisions ... (2008.10.18. 23:48) Only a Dream
  • esthajnalka: i hate this situation. Y do u live so far? i miss u. (2008.10.18. 16:46) Only a Dream
  • esthajnalka: de, egyrejobban ugyérzem. (2008.10.18. 16:43) nightmare.
  • Utolsó 20

ami örökké:

Tomi

huhahühahát..."a good freind wll come bail out of the jail. a true friend will be sitting next to you" asszem ő lenne az aki ott ülne mellettem. nagyon megbecsülöm. szeretem.

Najti

régi haver, joarc, pasibolond :D sokmindenben segít, találkozhatsz még vele najt najci najtos esetleg najc néven is. blogja: www.najtithesecond.blog.hu

egyéb szereplők

vagy kiderül, vagy tudtad eddig, vagy megkérdezed majd. ha tudod, hogy egyik sem fog összejönni, akkor semmi közöd a sztorihoz, és leléphetsz.

Koripálya.

esthajnalka 2008.11.20. 18:32

  • So what if i never hold you
  • or kiss your lips again?
  • so i never wanna leave you
  • and a memory of us to see
  • i beg don't leave me.

Irtozatosan hiányzol. nem is hittem h valaki hiányozhat ennyire. legyél már itt a francba már ><

rohadék hangulat is...

nyit a koripálya...nincs valami sok kedvem menni.... meg lesz tömve mint állat... meg nemtom kivel mennék...habár lehet noyával elmegyek.

BPre akarok menni korizni. igen. mert megigérted hogy eljössz velem. mert vicces lesz. mert hiányzol. mert szeretlek.

elképzelem milyen lesz majd... biztos nincs korid, majd szerzünk. ahogy felmegyünk a jégre és te belém kapaszkodsz hogy ne ess el ^^ "woow ez csúszik!!" és félperc múlva le akarsz majd menni, de én erősködök hogy gyere vissza. és igenis meg foglak tanítani korizni. és majd ketten átkarolva botorkálunk tovább a jégen.

amikor elfáradunk vagy már nagyon fázunk iszunk egy kis forralt bort. felmelegíti a forró pohár a kezünket. a gőz fölé hajolunk, ami felmelegíti az arcunkat és utána majd megfagyunk. elbeszélgetünk az élet nagy dolgairól, vagy értelmetlen hülyeségekről.

smárolunk az egész bazinagy pálya közepén amikor odamászik hozzánk valami hülyegyerek h lekéne takarodni a pályáról. mi meg beintünk neki és elküldjük a faszba. már mindenki ideges mert mi nem takarodunk le a jégről, mi meg szarrá fagyunk kint. már rég nem érzem a lábujjaimat. nagy nehezen lemászunk a jégről amin végigmennek azzal a kis bigyoval amit mindigis ki akartam próbálni vezetni. tök buli lehet végigsiklani egy olyn kis járművel a jégen.

majd együtt nevetünk...

 

i miss u.♥

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása