esthajnalka

"A kézirat szereplöi kitalált alakok. Aki bármilyen hasonlóságot vél felfedezni élőkkel, ne olvassa tovább!" Strófák, rímek egy gyönyörű prózából, Mely a földön pirosan csillog. Az életét adta a művéhez, És a vérét tintaként használta...

Utolsó kommentek

  • esthajnalka: We'll go there sometime together ;) ...u r a pixie in that world :) (2008.12.22. 08:08) Budapest
  • najti.thenewshit: my word that "gangcity" >. (2008.12.21. 13:28) Budapest
  • Troll: If you think that you lose me...? Believe something else then rather... Otherwise, your decisions ... (2008.10.18. 23:48) Only a Dream
  • esthajnalka: i hate this situation. Y do u live so far? i miss u. (2008.10.18. 16:46) Only a Dream
  • esthajnalka: de, egyrejobban ugyérzem. (2008.10.18. 16:43) nightmare.
  • Utolsó 20

ami örökké:

Tomi

huhahühahát..."a good freind wll come bail out of the jail. a true friend will be sitting next to you" asszem ő lenne az aki ott ülne mellettem. nagyon megbecsülöm. szeretem.

Najti

régi haver, joarc, pasibolond :D sokmindenben segít, találkozhatsz még vele najt najci najtos esetleg najc néven is. blogja: www.najtithesecond.blog.hu

egyéb szereplők

vagy kiderül, vagy tudtad eddig, vagy megkérdezed majd. ha tudod, hogy egyik sem fog összejönni, akkor semmi közöd a sztorihoz, és leléphetsz.

Tétel

esthajnalka 2008.12.06. 09:33

  • ...hogy felhívjalak elmondani, hogy a szemed szerintem kék volt,
  • amíg rá nem jöttem, hogy igazából zöld,
  • Te erre azt mondanád a te hangodon, hogy ez egy lényegtelen részlet,
  • én meg azt mondanám, hogy így van szerintem is.
  • meg hogy nincsen tippem még arra nézve,
  • hogy holnaptól hogyan is lenne jó.
  • téged a jövő nem érdekel, engem meg ami ma van az se nagyon már....

(...)

  • én meg direkt módon közlöm, hogy nem akarok felnőni,
  • te meg engedélyt adsz, hogy legyek még gyerek...

atomtorta ^^ www.atomtorta.hu   nincsen tippem :P

 

A csokoládé uralkodásának törvénye

most rájöttem, hogy igazából a csoki az oka mindennek >< gondoljunk csak bele. "a csoki minden bajra jó" ettöl a kijelentéstöl lányok milioi esnek a csokisbödönnek ha szakitanak a pasijukkal, ha anyucival félreértés van, ha letört a műkörmük, vagy ha esetleg mégsem kapnák meg azt a cuki hellokittis csönacit amit kinéztek maguknak. dec. 6-a van, tegnap jött a mikulás .... idézöjelbe. itt még igy megy, mert öcsém 6 éves. sok csoki meg cukor meg mindenféle. nem akarok felnőni. mint egy gyerek nekiestem. még jo ;) egy csomo finomság amiket imádok. nyamm. szóval jól telezabáltam magam ilyesmikkel, és tessék. most szar kedvem van. nem tudom mitől, ez ilyen melankólikus hangulat. szóval nem lehet az, hogy ha szakítunk igazából nem is azért sírunk mert hiányzik, hanem mert a csoki hozza ki belőlünk? sőt! mi van akkor, ha azért szakítunk, hogy csokit ehessünk? akkor az ember mazochista, mert ha csokit akarunk enni, akkor szomorúak, rosszkedvűek leszünk, és akkor a csoki utáni vágyakozás, a rosszkedv utáni vágyakozással egyenlő.  tehát

szakítás+csoki=rosszkedv

de a fent leírtak alapján

csoki=rosszkedv

és ez alapján:

szakítás=0

de ha szakításból következik csoki, akkor ezt sem szabad figyelmen kívül hagynunk, tehát az első egyenlet a helyes. hogyha valamiért szakítás mégsem lenne egyenlő nullával, akkor csokinak kell annyival kevesebbnek lennie.

nézzünk egy egyszerű hétköznapi példát:

Olcsótarifűjú riherongyos kurvának egyszerre 5 pasija van. abból az egyiket nagyon megbecsüli, mert nemcsak jól néz ki és menő hogy ő a csaja, de még az ágyban is jó. de egyik nap rosszul szervezi meg a randikat, és összefut az öt srác, ebből nagy kalamajka lesz, és mind az 5 szakít Olcsótarifájú riherongyos kurvával, aki emlékezik nagymamája szavaira, és egyből nekiesik a csokinak. igen ám, de csak 4 darab csokit talál otthon, neki viszont öt kellene, mert ugye öt pasi volt. ettől rosszkedve egyel csökken, hogy elég legyen a csoki, és ezzel meg is volnánk.

(mivel a nők jó vagy rossz kedve kihatással van a férfiakra is, ilyen szempontból is bizonyítottuk ezt a tételt.)

így tehát, a csoki az oka mindennek, és a csoki dönti el, hogy mikor mennyire vagyunk boldogok. ezért ajánlom mindenkinek, hogy ne szokjon rá a csokoládéra, bármilyen nagy is a kísértés, mert ez a kis lény uralkodni akar fölöttünk!!!!

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása